Garantie

Natuurlijk doen we ons uiterste best om onze prachtige producten in topconditie te leveren. Toch kan het soms voorkomen dat een bestelling tijdens transport beschadigd raakt of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Elk product valt onder de wettelijke garantie dat een product moet doen wat u als klant ervan mag verwachten bij normaal gebruik.

De garantie is niet van toepassing op:

- Schade als gevolg van onjuist gebruik.
- Onderdelen die onderhevig zijn aan normale slijtage.
- Producten waarop wijzigingen of reparaties zijn uitgevoerd door partijen die niet zijn goedgekeurd door AlmaVida of de leverancier/fabrikant van het product.

Klachten

Wat te doen bij een klacht? We streven er uiteraard naar om al onze producten netjes te leveren en kwaliteit staat bij ons voorop. Mocht u desondanks een klacht hebben, dan komen we er altijd samen met onze klanten uit. Het kan echter voorkomen dat iets niet helemaal verloopt zoals gepland. Als u een klacht heeft, raden we u aan om deze eerst aan ons kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar customerservice@almavida.nl. We zullen dan samen naar een passende oplossing zoeken.

Mocht dit niet lukken, dan is het mogelijk om uw klacht te registreren voor bemiddeling bij Stichting WebwinkelKeur.

In het uiterste geval is het ook mogelijk om klachten te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.