Bij onze winkel zijn we een familiebedrijf met een passie voor het leveren van hoogwaardige producten die de natuurlijke groei en ontwikkeling van kinderen bevorderen. We zijn een samengesteld gezin, met een trotse Portugese moeder en een avontuurlijke Nederlandse vader. Samen hebben we een prachtige dochter en twee geweldige (bonus) kinderen. We begrijpen het belang van het creëren van een zorgzame en inclusieve omgeving waar kinderen kunnen leren en groeien, ongeacht hun achtergrond of opvoeding.

Onze reis begon toen we op zoek waren naar producten voor onze eigen kinderen. We wilden producten die onze kinderen zouden helpen gedijen en zich op een natuurlijke manier ontwikkelen. Toen stuitten we op de wereld van Montessori en sensorisch geïnspireerde activiteiten. We werden meteen aangetrokken door de natuurlijke, duurzame en holistische benadering van het ondersteunen van de ontwikkeling van kinderen en wisten dat we deze producten met andere gezinnen wilden delen.

Gedreven door onze liefde voor onze eigen kinderen en onze wens om andere gezinnen te ondersteunen, besloten we onze eigen winkel te beginnen. Ons doel is om ouders en opvoeders een zorgvuldig samengestelde selectie te bieden die kinderen helpt gedijen, terwijl we tegelijkertijd duurzaamheid en milieubewustzijn bevorderen.

Bij onze winkel geloven we dat elk kind uniek is en het potentieel heeft om op zijn eigen manier te leren, groeien en verkennen. We zijn toegewijd aan het leveren van producten die dit natuurlijke proces ondersteunen en ouders en opvoeders helpen een omgeving te creëren die nieuwsgierigheid, creativiteit en een levenslange liefde voor leren bevordert.